cykelmotion
Motionscykling

Motion er i dag noget de færreste mennesker får igennem deres arbejde. Derfor må man selv gøre en indsats for at få noget motion, der er så vigtig for sundheden og trivslen.

Ved motionscykling er der rige muligheder for at variere træningsturene. Man benytter fortrinsvis de mindre befærdede veje og får tit store natur-oplevelser i tilgift til motionen.

Enhver der har en cykel kan dyrke motionscykling. Det kan gøres alene; men det er meget sjovere når man er flere. Det er der mulighed for at blive ved at blive medlem af Kirke Helsinge Idrætsforening Cykelmotion (KHI-CM).

Lidt om KHI-CM

KHI-CM startede den 11. november 1996 som en underafdeling af Kirke Helsinge Idrætsforening.

I KHI-CM er der ca. 15 medlemmer.

Kontingent : Enkeltpersoner pr. år (1. april - 31. september) kr. 200,-

Indbetaling og registering foregår via denne hjemmeside. Download vejledning her!

Klubben er tilsluttet Danmarks Cykle Union Motions-sektion.

Aktiviteter i KHI-CM

I cykelsæsonen fra marts til oktober, træner vi 1-2 gange om ugen.

Vi mødes og starter ved klubhuset på sportspladsen i Kirke Helsinge.

Hvad har jeg brug for ?

Hvis du råder over en City Bike, Mountain Bike eller en racercykel med en passende gearing vil dette være at foretrække, samt noget behageligt cykeltøj. For din egen sikkerheds skyld anbefaler vi brug af cykelhjelm.

Klubtøj kan købes til fordelagtige priser - dog ikke alle størrelser.

Træningsturene:

Antallet af deltagere på træningsturene varierer.

Hvordan kommer jeg i gang ?

Mød op og kør med på træningsturene, så finder du ud af om motionscykling er noget for dig.

Yderligere information ?

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Cykelmotion formand Thomas Ludvigsen tlf. 2217 5160, mail cykling@kirkehelsinge-if.dk

Vel mødt til nogle gode oplevelser og et muntert kammeratskab i Kirke Helsinge Idrætsforening Cykelmotion.